sreda, 6. avgust 2008

SAŠKA, VSE NAJBOLJŠE!


Saša!
Pravijo, da besede ne pomenijo nič, če dejanja pravijo nasprotno. Zato ti bom le na kratko poskušala povedati kar se mi trenutno prepleta po glavi. In upam, da ti bom lahko tudi kdaj pokazala, da niso vse le prazne besede.
Ljudi je več vrst. Tisti, ki imajo radi le sebe. Tisti, ki imajo radi in živijo le za delo. Tisti, ki imajo radi vse, le sebe ne.. in tisti, ki imajo radi vse, predvsem pa imajo radi življenje. Ter cenijo to, da lahko živijo. K tem spadaš ti, Saša.
Si oseba, ki se zaveda pomena življenja. Živiš svoje življenje in z njim razveseljuješ ljudi, ki za življenje nimajo več smisla in jim vedno znova daješ razlog, da počakajo na novi jutri. Vedi..
Vsak človek je zase svet. Čuden, svetel in lep. Vsak tiho zori, počasi in z leti. A kamor koli človek gre, vse poti je treba znova začeti. Tako pač je. Če hočemo življenje pod mavrico, moramo najprej skozi dež. Ko pridemo do sonca nam ni žal.
Ti, pa si svoje sonce že našla. Sije ti dan in noč in ti vedno pride na pomoč, če jo le potrebuješ. Ne govorim le o tvojih sorodnikih.. govorim tudi o fan clubu.
Če boš kadarkoli karkoli potrebovala.. lahko se obrneš na nas... vsaj name.. če bom le lahko.. OBLJUBIM!, da ti bom pomagala.
Na kratko Saša. VSE NAJBOLJŠE!
radi te imamo****

Št. komentarjev: 6:

Ob 7. avgust 2008 ob 13:22, Blogger **SL**DeNiS pravi ...

se strinjam s tabo!...saša je res ena najbolših oseb! in prav vesel sem da jo poznam!..mojca ti si pa tut fuul lepo to napisala!
lp!

 
Ob 7. avgust 2008 ob 18:44, Blogger Unknown pravi ...

Mojca, vsaka čast! Kje si našla tako lepe besede?

Seveda pa se pridružujem vsem lepim željam.

Pa pa
DeJkO D.

 
Ob 22. september 2008 ob 18:49, Blogger Unknown pravi ...

Avtor je odstranil ta komentar.

 
Ob 22. september 2008 ob 19:51, Blogger Unknown pravi ...

Zelo vredu fotke kar se pa pesmi tiče pa genijalne,boljše ne bi mogle bit ampak tamle sem opazil fotko pomagjamo zakaj ne če lahko res to me pa prizadane,res so bogi ampak da tolk niso da bi jim pomaga potem pa niso vredni svojega življenja!!Lp

 
Ob 23. september 2008 ob 17:30, Blogger Unknown pravi ...

Draga Saska!!!!!!
res si super zenska in prava carica in spostujem te saska le tako naprej lp jozi

 
Ob 24. september 2008 ob 15:02, Blogger Unknown pravi ...

hej zivjo a je sploh kdo tukaj gor??

 

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov